sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ken on heistä kaikkein kaunein?

Muistelen, että ainakin ennen vanhaan Mis Suomi kilpailussa soi laulu: Ken on heistä kaikkein kaunein, ken on heistä herttaisin... enempää en muistakaan. Kysymys tuli mieleeni, kun kuvasin lähikuvat kaikista tällä hetkellä kukkivista yhdeksästä erilaisesta paavalinkukastani. Mikä on sinun mielestäsi kaunein ja herttaisin? Tässä lähikuvat  kisailijoista aakkosjärjestyksessä:
Beatrice

Mustajaakko

Kompis

Lilla Blåklockan

Milky Way

Pixie Blue

Pixie Pink

Valkoinen standard

Vanilla
Kerro kerro lukijain, ken on maassa kaunehin! Arvon kaikkien osallistujien kesken voittajan, joka saa paavalinkukan pikkutaimen valitsemastaan minulla olevasta kasvista. Jos pikkutainta voittajan valitsemasta lajista ei tällä hetkellä ole, kasvatan sellaisen.

On harmillista, että bloggerin kommentointi takkuilee kovasti. Itse olen jo alistunut siihen, että kopioin aina kommenttini leikepöydälle ennenkuin painan "lähetä" nappia siltä varalta, että kommentti katoaa ja joudun kirjoittamaan sen uudelleen, kuten viime aikoina olen jatkuvasti joutunut tekemään. Jos sinulla on samoja olgelmia suosittelen tätä. Siis ennenkuin painat "lähetä" nappia, mustaa kommenttisi hiirellä ja paina ctrl-C, jolloin teksti kopioituu leikepöydälle.  Jos kommentti katoaa ja joudut tekemään uuden yrityksen: laitat kursorin kommenttilaatikkoon ja painat ctrl-V niin kirjoittamasi teksti tulee siihen leikepöydältä. Sitten lähetä-nappi uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.